Tahej, nebo se utopíš!

| Vydáno:


Málokdo neví, že v jezeře zůstaly už pouhé dvě věci. Ale kdo je vytáhne?
Studenti se pořád marně pokouší zorganizovat tahací akci, ale stále se jim to nevede. Jaká ostuda. Dalo by se to odpustit, kdyby to byly kolejní předměty, jenže toto jsou předměty, které můžete tahat třeba právě vy. Rada? Padejte do jezera a tahejte co vám síly stačí. Až budete na pokraji vyčerpání, napijte se lektvaru síly a tahejte dál. Kroutíte hlavami a říkáte, že to nejde? Tak víte co? Vyhlašte stávku!

Dneska je to přeci IN. Stávkovala Žlutá tlapa, stávkovaly soutěže, tak proč by nemohli stávkovat studenti? Například formou dopisu. Já ho za vás napíšu, chcete?

Milý pane řediteli, vážená úplavice,

nebaví nás tahat věci z jezera, už jsme se nadřeli dost. Záda nás bolí, máme rýmu a ještě doposud promáčené oblečení. Požadujeme tedy hodně velkou dodávku papírových kapesníčku do Velké síně, Fastum gel a hlavně řekněte skřítkům, ať přikládají do krbu! Tak a teď k tomu hlavnímu. Vytáhli jsme skoro všechno, zbývají dvě věci. Tak popadněte kachničku a běžte si to vytáhnout sám, my jsme totiž nemocní! Možná tu úplavaci chytnete taky.

PS: Uršula vzkazuje: A tu vodu si z umývárny taky hezky vynosíte!

S pozdravem,

Bradavičtí studenti v čele s Bonzačkou Ubonzovanou a Uršula

To jsem teda zvědavá na reakci, zda pan ředitel opravdu půjde příkladem a začne tahat, nebo si bude donekonečna povídat s kachničkou a přemýšlet o tom, zda se nezatopilo ještě něco dalšího. Pak si sám začne říkat, že to není možné, že je všechno v pořádku, a bude si vesele pokračovat v konverzování s gumovou kačenkou.

Pro Denního věštce,

zaražená Bonzačka Ubonzovaná

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *